Blog

Log på

Brugernavn:
Email:
Kodeord:
Indtast linjen (tal, store bogstaver):
For at vise du ikke er en robot:

Kontakt ZieglerSoft

Navn:
Email:
Indtast linjen (tal, store bogstaver):
For at vise du ikke er en robot:

Skrædersyet programming

  
Standardsoftware er en god løsning for mange virksomheder, men mange finder hurtigt ud af, at de mangler mere kraft og fleksibilitet i deres software. Skræddersyet software løser en masse problemer for disse virksomheder. Her er en række fordele ved at benytte skræddersyet software:
  
En skræddersyet løsning er lavet til at passe i netop din virksomhed og efter dine specifikationer. Sådan software bliver til efter en nøje analyse af behovet hos dig. Dette giver programmøren en stor forståelse for dine arbejdsgange, processor og dermed dine krav til softwaren. Skulle der senere opstå problemer med din software, har du i programmøren en partner, der vil sætte alt ind på at finde problemet, og har nemt ved dette. Programmøren er jo netop fortrolig med softwaren, din virksomheds arbejdsgange og dine specifikationer.
  
Standardsoftware har altid en stor risiko for at blive forældet, grundet faktorer der er uden for din kontrol. Dette betyder at support og opdateringer ophører - helt eller delvist. Dette betyder du skal bruge mange ressourcer på at takle nye risici. Skræddersyet software kan hjælpe med f.eks. at forbedre forældet programmel, så funktionalitet bevares, og nye standarder overholdes.
  
Med skræddersyet software er du involveret i udviklingsprocessen fra start til slut og sikrer, at slutresultatet er i overensstemmelse med din virksomheds behov. Du kender din virksomhed bedre end nogen anden. Du har brug for software, der fungerer efter dine ønsker. Skræddersyet fremstilling af software sørger for software, der gør netop det.
  
Når din virksomhed vokser og behov ændres, er evnen til at tilpasse din teknologi til kravene afgørende. Skræddersyet softwareudvikling imødekommer hurtige ændringer. Du er ikke længere afhængig af en pakke-softwareudvikler, der håber, at deres opdateringer er i overensstemmelse med dine behov.
  
En lille virksomhed har normalt ikke svært ved at finde billig software, der kan imødekomme de fleste af deres behov. Efterhånden som virksomheden vokser, bliver den nødt til at imødekomme kravene fra et stadigt skiftende marked. Standardsoftware til store virksomheder kan være stærkt overdrevne. For en lille virksomhed kan omkostningerne være en show-stopper. Skræddersyet software sikrer, at din virksomhed undgår at sidde fast. Efterhånden som din virksomhed udvikler sig, så kan den skræddersyede software også gøre dette.
  
Med skræddersyet software behøver du ikke bekymre dig om unødvendige funktioner, der tilføjer kompleksitet og omkostninger. Bestem hvad din software skal gøre. Saml input fra interessenter og giv dem en bedre brugergrænseflade og bedre software.

Skræddersyet software giver dig mulighed for at have de funktioner du har brug for og kun det.
  
Ved kun at fokusere på de nødvendige funktioner kan du sikre dig, at din software matcher, hvordan folk arbejder. At inkorporere en intuitiv brugeroplevelse og forenklet indtastning af data fjerner forvirring og gætteri.

Ved at strømline og automatisere trinene i en kompleks arbejdsgang kan tiden til at gennemføre processer reduceres væsentligt. Problemer, der opstår som følge af menneskelig fejl, kan reduceres drastisk.
  
Med øget effektivitet kommer også større værdi. Skræddersyet software binder omkostninger direkte til denne værdi. Der er ingen løbende omkostninger ved licenser eller vedligeholdelse, og fordi en brugerdefineret løsning er skræddersyet specifikt til dine forretningsprocesser, kan flaskehalse fjernes. Dette sparer tid, penge og produktivitet, som ellers ville gå tabt. Mens forudgående omkostninger kan svare til eller overstige et of-the-shelf system, hjælper brugerdefineret softwareudvikling med at sænke omkostningerne i det lange løb.
  
Sammen med øget fleksibilitet, kan skræddersyet software skabe en forretningsmæssig fordel ved at adskille din organisations tilbud fra andre. Overvej muligheden for at give dine kunder en dedikeret portal, giv dem selvbetjent adgang til data og andre tjenester, der ellers ikke er tilgængelige.
  
Ved skræddersyet softwareudvikling kan du få information om projektets fase når som helst. Du kan foretage de nødvendige rettelser eller tilføjelser. På denne måde har du en højere grad af kontrol over udviklingsprocesserne og er være sikker på, at den software, du får til sidst, er, hvad du har betalt for.
  
Estimater foretages separat for hvert modul der tilføjes systemet. Risikoen for at spilde betydelig mængder penge er minimal. Som softwareleverandør giver vi dig mulighed for at imødekomme et nyt krav til en rimelig pris.
Tilbage til blogoversigt
 f     in    +45 9811 3772    UK  
Kontakt ZieglerSoft